WERKPROEVENDAG FHN

Op zondag 30 juni  wordt op het terrein van Hondenschool De Wolfskamer  voor het eerst een Werkproevendag door de FHN georganiseerd.

Een werkproef is eigenlijk een leuke manier om diverse oefeningen uit de Gedrag en Gehoorzaamheid aan elkaar te koppelen, je kunt denken aan een blijf oefening gecombineerd met een apporteer oefening …. vele combinaties van oefeningen zijn denkbaar.

De oefeningen worden moeilijker naarmate de geleider-hond combinatie in de hogere klasse van de Gedrag en Gehoorzaamheid loopt.

De wedstrijd is opengesteld voor iedereen die aan Gedrag en Gehoorzaamheidstraining doet, dus er is geen licentie nodig en zelfs geen diploma.

Wellicht een leuke gelegenheid om eens te kijken hoe leuk jij en je hond het vinden om bezig te zijn met deze tak van sport.

De dag begint om 09:30 uur en de prijsuitreiking wordt verwacht om ca. 16:00 uur.

De dag is vrij toegankelijk voor toeschouwers en u kunt, mits aangelijnd, ook uw hond meenemen.

Tijdens het kijken naar deze wedstrijd kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/thee/fris of als u ronde de middag langs komt een heerlijk broodje want voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.

Zou je mee willen doen dan kun je inschrijven door € 15,- over te maken naar NL86RABO0339962070 t.n.v. Hondenschool De Wolfskamer onder vermelding van je werkproeven + eigen naam + naam hond en in welke klasse je wilt meedoen ( zonder diploma zal dit GGB zijn ).

De inschrijving voor de werkproevendag sluit op 16 juni.

Wij hopen op veel inschrijvingen en veel toeschouwers.