VOORTGEZETTE BASIS GEHOORZAAMHEID

De Voortgezette Basis Gehoorzaamheid is een 14-weekse cursus en deze kunt u afsluiten met een diploma, alhoewel dat niet verplicht is.

De oefeningen uit de Basis Gehoorzaamheidcursus worden vervolmaakt en uitgebreid, zonder de sociale onderdelen. Na het volgen van deze cursus kunt u deelnemen aan het officiële landelijk examen SHH van de Federatie Hondensport Nederland (F.H.N.) dat de hondenschool regelmatig op eigen terrein organiseert. De eisen daarvoor treft u aan op de website van de FHN (www.fhn.nl).hsdw - voortgezette basis gehoorzaamheid
Na het afronden van de Voortgezette Basis Gehoorzaamheidcursus bent u als combinatie goed op elkaar ingespeeld en weten hond en baas wat ze aan elkaar hebben. U kunt dan samen alles aan!

Er komen een paar nieuwe oefeningen bij, zoals het volgen, appèl op afstand en vooruit plaats sturen. Verder scherpen wij de eisen voor al bekende oefeningen, zoals de blijf aan.

Het is ook mogelijk zonder Voortgezette Basis Gehoorzaamheid door te stromen naar sommige spel onderdelen zoals Agility en Hoopers maar voor de GG-onderdelen is de Voortgezette Basis Gehoorzaamheidcursus vereist.

Terug naar cursusaanbod