RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Stichting Hondenschool De Wolfskamer doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 5 t/m 29 maart 2019 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Zij ontvangen hiervoor per post een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €  75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Hondenschool De Wolfskamer ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Stichting Hondenschool De Wolfskamer belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het herstel en onderhoud van het trainingsveld en de materialen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan Stichting Hondenschool De Wolfskamer tijdens de Clubkas Campagne.

Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.clubkascampagne.nl/gvs.

Bedankt voor jouw steun!