NIEUW S.P.E.L.

Workshop 4-luik S.P.E.L.-training

S.P.E.L. staat voor simpel, positief, enthousiasmerend leren. Deze training is gebaseerd op de games van Susan Garrett, meervoudig wereldkampioen behendigheid. De training bestaat uit oefeningen die zo uitgedacht en aangeboden worden dat je hond niets liever doet dan samen met jou bezig zijn. Jij legt je hond geen gehoorzaamheid op, maar hij kiest hier zelf voor.

De focus van je hond op datgene wat hij doet, neemt toe met als gevolg het ontstaan van meer rust in zijn hoofd. Hierdoor staat je hond open om samen met jou te leren. Afleidingen in welke vorm dan ook (bijv. joggers, fietsers, paarden, andere honden, andere mensen) worden steeds minder belangrijk.

S.P.E.L.-training is een geweldige basis van de opvoeding maar tevens voor welke sport dan ook.

Voor welke honden

Voor alle honden, dus ook voor puppen, pubers en senior honden.

Drukke honden worden rustiger en kunnen zich hierdoor beter concentreren en onzekere honden ontwikkelen door deze training meer zelfvertrouwen.

Geen vooropleiding nodig.

4-luik

Deze serie workshops voor eigenaren bestaat uit 4 praktijkmiddagen. Na afloop van elke middag krijg je per email een handout met theorie. Daarnaast krijg je toegang tot filmmateriaal tot een maand na afloop van dit 4-luik.

Naast deze serie is er tevens een bijscholing voor Kynologisch Instructeurs. Deze is door de CKI van de Raad van Beheer geaccrediteerd met 30 punten op niveau B. Informatie op aanvraag.

Instructeurs

Ineke Post en Astrid Boersma

Data

Zondag 7 april

Zondag 28 april

Zondag 12 mei

Zondag 26 mei

Alle dagen van 13:30 – 15:30 uur.

Waar

Het terrein van hondenschool de Wolfskamer in Huizen.

Kosten

€ 90,= inclusief koffie en thee.

Na afloop krijg je een certificaat.

Inschrijving

Via een email naar info@genidogs.nl

Na betaling is je inschrijving definitief.

Voorbehoud

De cursus gaat alleen door bij voldoende belangstelling.