INSTRUCTEURS

hsdw - instructeur_01Flo Demmers

Mijn naam is Florence Demmers, beter bekend als Flo.
In 2001 ben ik als cursist bij De Wolfskamer terecht gekomen met mijn toenmalige Briard.

Lees meer

hsdw - instructeur_02Gina Valkenhoff

Mijn naam is Gina Valkenhoff. Ik ben getrouwd met Rob en wij hebben samen 2 kinderen. In 1985 hebben wij onze eerste hond Sascha uit het asiel in Hilversum gehaald.
Met haar ben ik cursussen gaan volgen bij KC Gooi-en Eemland.

Lees meer

hsdw - instructeur_05Margy Jansz

Ik ben getrouwd met Michiel, wij hebben drie volwassen (uitwonende) zonen en twee honden Alex(andra) en Sunny. Helaas hebben we in mei 2018 afscheid moeten nemen van onze Tess. De aanvoerster van ons trio.
Na het behalen van mijn instructeursdiploma heb ik lesgegeven bij Martin Gaus in Lelystad , Jachthondenschool Almere en bij Hondenschool De Wolfskamer.
Gehoorzaamheid, sociaal gedrag, samenwerken en quality time zijn steekwoorden die ik belangrijk vind.

hsdw - instructeur_04Ineke Post

Ik ben Ineke Post, getrouwd met Gerrit. Een paar jaar na ons trouwen mochten we onze eerste hond verwelkomen. Een kruising Griffon/Duitse Staande Korthaar en Poedel. Ze had het uiterlijk van een volbloed Poedelpointer. Met haar heb ik bij Jo Lubbers met veel plezier de eerste stappen op het pad van hondentraining gezet.

Lees meer

hsdw - instructeur_06Liesbeth Foulon

Mijn naam is Liesbeth Foulon en ik geef al zolang les bij de Hondenschool, dat ik niet meer weet wanneer ik begonnen ben. Dieren zijn mijn passie; zelfs als klein kind was ik altijd bij dieren te vinden. Of het nou koeien waren of kippen, schapen en varkens, alles vond ik leuk. Zodra ik dan ook op mezelf ging wonen, was het voor mij heel gewoon, dat er een hond kwam.

Lees meer

hsdw - instructeur_08Ellen Reijn

Hallo allemaal,
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ellen Reijn en ik woon met Frank (partner) Victor, Cesar (zonen) Krekel en Beru (honden) in Eemnes.

Lees meer

hsdw - instructeur_07Ingrid Karman

Hoi,
Mijn naam is Ingrid Karman. Ik ben samenwonend en samen hebben wij twee boxers. Wij zijn helemaal verzot op dit malle ras. Boxers worden ook weleens de clowns onder de honden genoemd. Wij zeggen altijd, je moet ervan houden.

Lees meer

hsdw - instructeur_10Marian van Gerven

Mijn naam is Marian van Gerven, woonachtig in Soest.Ik ben gecertificeerd hondengedragstherapeut en instructeur. Begin 2019 heb ik de 4 jarige HBO opleiding van Dogvision afgerond en ben ik, naast mijn vrijwilligerswerk bij De Wolfskamer, gestart met mijn eigen bedrijf als gedragstherapeut en instructeur.

Lees meer

hsdw - instructeur_12Rick Scholtes

Ik ben Rick en ik woon samen met mijn vriendin, twee poezen en twee honden in Hilversum. Sinds mei 2016 geef ik les bij De Wolfskamer. Daarvoor liep ik stage, ook bij De Wolfskamer. En hoewel het eigenlijk niet mijn bedoeling was om les te geven, ga ik nu elk weekend met veel plezier naar De Wolfskamer om lessen voor puppen en jonge honden te geven.

Lees meer

hsdw - instructeur_14Bea Reinders

Hallo,
Mijn naam is Bea. Ik ben zo gauw ik het ouderlijk huis had verlaten, aan honden begonnen. Dit is inmiddels al bijna 30 jaar geleden en al die tijd honden gehad en ook altijd lekker bezig geweest met ze.

Lees meer

hsdw - instructeur_16Tina van Rooijen

Hallo, ik ben Tina van Rooijen en ben geboren en opgegroeid in Weesperkarspel langs het Naardermeer met veel dieren ( boerderij ) en ook met veel honden om me heen. Ben getrouwd met Frits en hebben 2 zonen.

Lees meer

Sylvia Woudstra

Hierbij wil ik me graag even voorstellen en wat over mijzelf vertellen.
Mijn naam is Sylvia Woudstra.
Ik train al sinds 2016 met mijn Herders bij De Wolfskamer, met Shadow (op de foto de rechtse witte herder) heb ik mijn diploma Sociale Huis hond bij de F.H.N. gehaald en nu wil ik graag mijn GGB diploma gaan behalen.

Lees meer