INSTRUCTEURS

Flo Demmers

Mijn naam is Florence Demmers, beter bekend als Flo.
In 2001 ben ik als cursist bij De Wolfskamer terecht gekomen met mijn toenmalige Briard.

Lees meer


hsdw - instructeur_02

Gina Valkenhoff

Mijn naam is Gina Valkenhoff. Ik ben getrouwd met Rob en wij hebben samen 2 kinderen. In 1985 hebben wij onze eerste hond Sascha uit het asiel in Hilversum gehaald.
Met haar ben ik cursussen gaan volgen bij KC Gooi-en Eemland.

Lees meer


Margy Jansz

Ik ben getrouwd met Michiel, wij hebben drie volwassen (uitwonende) zonen en twee honden Alex(andra) en Sunny. Helaas hebben we in mei 2018 afscheid moeten nemen van onze Tess. De aanvoerster van ons trio.
Na het behalen van mijn instructeursdiploma heb ik lesgegeven bij Martin Gaus in Lelystad , Jachthondenschool Almere en bij Hondenschool De Wolfskamer.
Gehoorzaamheid, sociaal gedrag, samenwerken en quality time zijn steekwoorden die ik belangrijk vind.


hsdw - instructeur_04

Ineke Post

Ik ben Ineke Post, getrouwd met Gerrit. Een paar jaar na ons trouwen mochten we onze eerste hond verwelkomen. Een kruising Griffon/Duitse Staande Korthaar en Poedel. Ze had het uiterlijk van een volbloed Poedelpointer. Met haar heb ik bij Jo Lubbers met veel plezier de eerste stappen op het pad van hondentraining gezet.

Lees meer


hsdw - instructeur_07

Ingrid Karman

Hoi,
Mijn naam is Ingrid Karman. Ik ben samenwonend en samen hebben wij twee boxers. Wij zijn helemaal verzot op dit malle ras. Boxers worden ook weleens de clowns onder de honden genoemd. Wij zeggen altijd, je moet ervan houden.

Lees meer


hsdw - instructeur_14

Bea Reinders

Hallo,
Mijn naam is Bea. Ik ben zo gauw ik het ouderlijk huis had verlaten, aan honden begonnen. Dit is inmiddels al bijna 30 jaar geleden en al die tijd honden gehad en ook altijd lekker bezig geweest met ze.

Lees meer


hsdw - instructeur_016

Tina van Rooijen

Hallo, ik ben Tina van Rooijen en ben geboren en opgegroeid in Weesperkarspel langs het Naardermeer met veel dieren (boerderij) en ook met veel honden om me heen. Ben getrouwd met Frits en hebben 2 zonen.

Lees meer


hsdw-instructeur_05

Geke Rutten

Dag,

Ik ben Geke Rutten en ik kan niet wachten om jullie te gaan begeleiden bij de opvoeding van jullie hond. Een goede basis te leggen zodat jullie nog jaren kunnen genieten van de bijzondere vriendschap tussen jou en je hond.

Lees meer


hsdw-instructeur_11

Trudy van de Ven

Mijn naam is Trudy van de Ven. Ik heb een echtgenoot, 2 volwassen zonen, 1 kleindochter en op het moment dat ik dit schrijf (okt. 2020) een kleinzoon op komst en hond Bram.

Lees meer