INSTRUCTEURS

Flo Demmers

Mijn naam is Florence Demmers, beter bekend als Flo.
In 2001 ben ik als cursist bij De Wolfskamer terecht gekomen met mijn toenmalige Briard.

Lees meer


hsdw - instructeur_07

Ingrid Karman

Hoi,
Mijn naam is Ingrid Karman. Ik ben samenwonend en samen hebben wij twee boxers. Wij zijn helemaal verzot op dit malle ras. Boxers worden ook weleens de clowns onder de honden genoemd. Wij zeggen altijd, je moet ervan houden.

Lees meer


hsdw - instructeur_14

Bea Reinders

Hallo,
Mijn naam is Bea. Ik ben zo gauw ik het ouderlijk huis had verlaten, aan honden begonnen. Dit is inmiddels al bijna 30 jaar geleden en al die tijd honden gehad en ook altijd lekker bezig geweest met ze.

Lees meer


hsdw - instructeur_016

Tina van Rooijen

Hallo, ik ben Tina van Rooijen en ben geboren en opgegroeid in Weesperkarspel langs het Naardermeer met veel dieren (boerderij) en ook met veel honden om me heen. Ben getrouwd met Frits en hebben 2 zonen.

Lees meer


hsdw-instructeur_05

Geke Rutten

Dag,

Ik ben Geke Rutten en ik kan niet wachten om jullie te gaan begeleiden bij de opvoeding van jullie hond. Een goede basis te leggen zodat jullie nog jaren kunnen genieten van de bijzondere vriendschap tussen jou en je hond.

Lees meer


hsdw-instructeur_11

Trudy van de Ven

Mijn naam is Trudy van de Ven. Ik heb een echtgenoot, 2 volwassen zonen, 1 kleindochter en op het moment dat ik dit schrijf (okt. 2020) een kleinzoon op komst en hond Bram.

Lees meer


Nienke Parma

Ik ben Nienke Parma.  Als 8-jarige kreeg ik mijn allereerste huisdier, een goud-kleurige cavia die Wietje heette.  Als tiener vroeg een vriendinnetje of ik zin had om mee te gaan naar een honden- en katten pension in Nisse, Zeeland, waar zij wel eens hielp.  Nou, dat wilde ik wel en van een dagje in de maand werd het al snel elk weekend, elke vakantiedag en uiteindelijk heb ik daar zelf nog drie-kwart jaar gewoond en gewerkt, naast mijn school. 

Lees meerElien de Haas

Hi hondenvrienden, mijn naam is Elien de Haas. Ik heb al heel mijn leven een grote voorliefde voor honden. Zelf opgegroeid tussen de Teckels en bleef altijd als kind maar zeuren om meer en grotere honden, helaas kwamen die er niet. Dus liet ik veel honden uit de buurt uit, van Deense Dog tot Cairn Terriër. De trouwheid van honden, het gezelschap en er met ze op uitgaan vind ik fantastisch en zou me geen leven zonder honden kunnen voorstellen.

Lees meer