Sylvia Woudstra

Hallo allemaal,

Hierbij wil ik me graag even voorstellen en wat over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Sylvia Woudstra.
Ik train al sinds 2016 met mijn Herders bij De Wolfskamer, met Shadow (op de foto de rechtse witte herder) heb ik mijn diploma Sociale Huis hond bij de F.H.N. gehaald en nu wil ik graag mijn GGB diploma gaan behalen. Eigenlijk beviel het trainen me zo goed dat ik daar ook wat mee wou gaan doen, dus inmiddels heb ik mijn instructeurdiploma gehaald en met veel plezier stage gelopen bij De Wolfskamer.

Ontzettend fijn dat ik nu jullie mag helpen met de opvoeding van jullie lieve honden. Hoop dat ik jullie mee kan nemen in de liefde die ik heb voor de dieren en vooral het genieten van ze want ze geven je zo ontzettend veel.

Ik woon samen met mijn vriend en drie honden (zie foto) in Huizen, heb een fulltime kantoorbaan en geniet daarnaast ook dagelijks van mijn twee paarden die in Eemnes staan. Kortom best een bezig bijtje maar dat vind ik dan ook heerlijk. Een van mijn lang gekoesterde wens is nu in vervulling gegaan: het lesgeven bij de hondenschool.

Nu mijn tweede wens nog en dat is met mijn rijpaard nog 1 klasse hoger komen dan waar ik nu ben. Want 1 keer in de maand start ik in de dressuur met hem.

Groetjes en hopelijk zie ik jullie snel op De Wolfskamer.

Sylvia, pootjes van Alina/Shadow en Only

Terug naar instructeurs