Trudy van de Ven

Mijn naam is Trudy van de Ven. Ik heb een echtgenoot, 2 volwassen zonen, 1 kleindochter en op het moment dat ik dit schrijf (okt. 2020) een kleinzoon op komst en hond Bram.

Bijna al onze honden zijn in het verleden uit het dierenasiel opgehaald op twee na. Een rottweiler Bella en Bram kruising Duitse Herder/Labrador.

Mijn oma had een hondje en vanaf dat moment is de interesse voor honden al ontstaan. Op mijn 15e kregen we thuis een hond. Dat was niet zo’n succes maar daardoor werd de interesse in het opvoeden van honden groter. Sinds ik uit huis ben en dat is al heel lang heb ik honden gehad. Ik heb diverse instructeurs opleidingen gevolgd, o.a. bij Martin Gaus, O&O en bij het van Hall instituut voor gedragsbegeleiding bij honden. Ik heb les gegeven bij hondenscholen in Hilversum en Almere en nu weer na enige tijd van rust bij Hondenschool De Wolfskamer.

Privé heb ik in de loop der jaren diverse hondensport activiteiten gedaan en op dit moment volg ik met Bram de apporteercursus op de Wolfskamer bij collega Margy.

Wellicht tot ziens bij onze hondenschool.

Trudy

Terug naar instructeurs