Jessica van Akkeren

hsdw-instructeur_10

Hallo allen,

Mijn naam is Jessica,

Ik ben gek op dieren met name honden en katten, zij spelen een grote rol in mijn gehele leven. Dieren zullen je ook nooit veroordelen om wie je bent of wat je doet.

Als klein meisje stond ik al bij mijn vader op het trainingsveld waar hij les gaf, en ook zijn eigen Bouviers trainde.

In 2014 was het eindelijk zo ver en kwam mijn eerste eigen hond, een herplaatser, Django een Argentijnse dog van 5 jaar waar ik meteen  trainingen mee ben gestart en zelfs FCI Obedience Beginners (hoger niveau gehoorzaamheid) mee heb gelopen.

Helaas is hij in 2019 op 10,5 jarige leeftijd van ons heen gegaan. In 2018 kwam er een tweede herplaatser, een werklijn Bouvier op mijn pad. Ondanks mijn kennis en ervaring in het trainen van honden was dit een herplaatser met heel veel gedragsproblemen en besloot ik de opleiding Kynologisch instructrice bij O&O te volgen om haar zo nog beter in de maatschappij te kunnen begeleiden. Nu trainen wij FCI Obedience niveau 1 als recreant.

Tevens hoop ik met mij jongste aanwinst van 9 maanden oud, ook een werklijn Bouvier genaamd King, de opleiding Explosive-Detection Dog te halen. De beginselen van het aanleren doen wij op dit moment bij Dogsunderstood, zodra wij op stof moeten gaan zoeken zullen wij over gaan naar een gespecialiseerd bedrijf daarin. Daarnaast hebben wij al verschillende cursussen gehoorzaamheid gedaan.

De eerste certificaten voor deze beide disciplines hebben we al gehaald en ook hiermee zullen wij in 2022 nog zoet zijn.

Ik geef sinds 2019 les in Gedrag en Gehoorzaamheid en zal in 2022 het team van De Wolfskamer komen versterken.

Wil jij ook lekker bezig zijn met je hond en een mooi hecht team worden, kom dan bij ons trainen en wie weet zien wij elkaar dan op het veld.

Groetjes Jessica.

Terug naar Instructeurs