Ellen Reijn

hsdw - instructeur_08

Hallo allemaal,
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ellen Reijn en ik woon met Frank (partner) Victor, Cesar (zonen) Krekel en Beru (honden) in Eemnes.

Na jaren in de media te hebben gewerkt, altijd met heel veel plezier, heb ik 3 jaar geleden afstand genomen van het hectische wereldje en vond het tijd worden voor iets totaal anders.
Het liefst iets waar ik mijn passie in kwijt kon, namelijk het werken met honden.

Ik heb altijd al veel getraind met mijn honden bij de Wolfskamer waar ik enorm van genoot en veel van geleerd heb. Voor mij dus een goede reden om de opleiding Kynologisch Instructeur te volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Flo, Gina en Margy.

Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van Beru onze Beauceron Harlequin. Beru is bijna 4 jaar en we trainen nog volop met haar, zoals speuren, behendigheid en gedrag en gehoorzaamheidstrainingen.
Tevens heb ik op dit moment een Golden Retriever pup Lux, die een jaar bij ons in huis blijft om opgeleid te worden als assistentiehond voor een persoon met een psychische stoornis. Geweldig om hierbij mijn steentje bij te dragen.

Ook wil ik graag mijn kennis verbreden in de toekomst door het volgen van diverse opleidingen, trainingen en workshops zodat ik op De Wolfskamer kan helpen aan een betere samenwerking tussen hond en baas. En vooral het veel plezier hebben met je hond!
Graag tot snel!

Terug naar Instructeurs