Liesbeth Foulon

hsdw - instructeur_06

Mijn naam is Liesbeth Foulon en ik geef al zolang les bij de Hondenschool, dat ik niet meer weet wanneer ik begonnen ben. Dieren zijn mijn passie; zelfs als klein kind was ik altijd bij dieren te vinden. Of het nou koeien waren of kippen, schapen en varkens, alles vond ik leuk. Thuis waren er altijd al honden; ik kan me niet herinneren, dat er géén hond was.

Zodra ik dan ook op mezelf ging wonen, was het voor mij heel gewoon, dat er een hond kwam. In die tijd reed ik fanatiek paard en ik vond het leuk om de hond mee de bossen in te nemen. In mijn paardensporttijd kwam ik in aanraking met mensen die toen met hun hond naar een hondenschool gingen. Daar ben ik besmet geraakt met het hondensportvirus.

Al heel snel ging het trainen over in wedstrijden lopen. Eerst waren dat gehoorzaamheidswedstrijden en toen daar geen uitdagingen meer waren, werden dat behendigheidswedstrijden en al snel volgden daarna flyballwedstrijden.

Na enige jaren in de wedstrijdsport te hebben gelopen ben ik mijn papieren gaan halen om in beide sporten les te mogen geven. Met heel veel plezier geef ik nu les op Hondenschool de Wolfskamer.

Het geeft me heel veel voldoening om de cursisten en hun honden kennis te laten maken met mijn passie, de wedstrijdsport. Wie weet tot ziens bij Hondenschool De Wolfskamer.

Terug naar Instructeurs