Geke Rutten

hsdw-instructeur_05

Dag,

Ik ben Geke Rutten en ik kan niet wachten om jullie te gaan begeleiden bij de opvoeding van jullie hond. Een goede basis te leggen, zodat jullie nog jaren kunnen genieten van de bijzondere vriendschap tussen jou en je hond.

De doorslag om de kynologische opleiding te gaan volgen was onze Groenendaeler Astor, uit mijn vroege jeugd, die uiteindelijk herplaatst is, omdat hij niet betrouwbaar was bij mijn vriendinnetjes en de vraag van de bouvierclub in Hoofddorp of ik de puppyles bij de club wilde gaan verzorgen.

Wij hebben twee Airedale terriërs. Bickel van 10 jaar, heeft alle gehoorzaamheidstrainingen gevolgd. Hij heeft gespeurd en is uiteindelijk in de IPG beland. Nu is hij met pensioen, houdt van lange wandelingen, zwemmen en heerlijk draven naast de step.

Jesse is 2,5 jaar. Hij is nu aan het trainen voor zijn VZH en daarna gaat hij ook de IPG training doen. Onlangs zijn we met Jesse begonnen met Flyball, een schot in de roos, want Jesse vind het geweldig om te doen.

Door mijn stage bij Ineke Post ben ik bij Hondenschool De Wolfskamer terecht gekomen en ik ben heel blij dat ik hier mijn weg mag vervolgen als instructeur. Ik heb er zin in.

Terug naar Instructeurs