Gina Valkenhoff

hsdw - instructeur_02Mijn naam is Gina Valkenhoff. Ik ben getrouwd met Rob en wij hebben samen 2 kinderen. In 1985 hebben wij onze eerste hond Sascha uit het asiel in Hilversum gehaald.

Met haar ben ik cursussen gaan volgen bij KC Gooi-en Eemland. Het was een leuke bijkomstigheid dat mijn moeder daar al een aantal jaren instructeur was.Toen ik met Sascha op GG niveau was gekomen, kwam al snel de vraag of ik les wilde gaan geven. Ik ben eerst stage gaan lopen, opleidingen gaan volgen en daarna inderdaad les gaan geven. Het hondenvirus had mij te pakken!

Na onze verhuizing van Hilversum naar Huizen ben ik gestopt met lesgeven bij KC Gooi- en Eemland. Mattie kende ik van onze tijd samen in Hilversum en al snel kwam ze met de vraag of ik haar wilde helpen met een groepje cursisten in Huizen. Ik vond het lesgeven nog altijd ontzettend leuk, dus uiteraard zei ik ja. Het gevolg was na korte tijd de oprichting van Hondenschool de Wolfskamer.

Momenteel train ik met mijn Tervuerense Herder Spirit op GG2 niveau. Ook doe ik behendigheid met haar en we zijn bezig met een apporteercursus; kortom we volgen een heel gevarieerde opleiding. In de afgelopen jaren heb ik heel veel cursisten geholpen met de opvoeding van hun pupjes, maar ook gevorderde cursisten klaargestoomd voor hun examen.

Terug naar Instructeurs