Flo Demmers

Beste hondenvriend en wellicht aankomend cursist,

Mijn naam is Florence Demmers, beter bekend als Flo. Ik woon samen met mijn man en 1 hond in Bussum en ben buiten mijn activiteiten voor de hondenschool werkzaam in de Horeca.

In 2001 ben ik als cursist bij de Wolfskamer terecht gekomen met mijn toenmalige Briard. Dit was de eerste hond waar ik serieus mee ging trainen en waar ik veel mee bereikt heb.

Het “hondenvirus” sloeg toe en daarmee ook de behoefte om mijn opgedane kennis en ervaring over te brengen op (nog) onervaren hondenbezitters en hen te helpen met de opvoeding van hun hond. Dus toen ik in 2008 mijn opleiding als instructeur voltooid had aan de Martin Gaus academie ben ik, hoe kan het ook anders, bij hondenschool de Wolfskamer gaan les geven in gedrag en gehoorzaamheid. Inmiddels heb ik ook een opleiding gevolgd als Dog Dance instructeur en als Hooper instructeur, 2 wedstrijdsporten die nog volop in ontwikkeling zijn.

Door het volgen van diverse workshops, trainingen en lezingen blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het opvoeden en trainen van mensen en honden en de Hondensport.

Sinds 1 januari 2013 heb ik de leiding over de hondenschool overgenomen van Mattie Evertse. Dit is een taak die dankzij de hulp van verschillende collega instructeurs en enthousiaste vrijwilligers achter de schermen leuk is om te doen.

Op dit moment heb ik een Schapendoes reu van 9 jaar genaamd Blits. Met Blits heb ik verschillende takken van Hondensport beoefent zoals Dog Dance, Hoopers, Agility en Engelse Obedience. Helaas is het, door een blessure aan de elleboog van Blits, op dit moment niet mogelijk om deze sporten te beoefenen.

Jullie kunnen mij op verschillende dagen tegen komen op het terrein van de Wolfskamer, dus wie weet tot snel!

Een sportieve groet van Flo en een poot Blits.

Terug naar Instructeurs