Flo Demmers

hsdw - instructeur_01

Beste honden vriend,

Mijn naam is Florence Demmers, beter bekend als Flo. Ik woon samen met mijn man en 2 honden in Bussum en ben werkzaam in de Horeca.

In 2001 ben ik als cursist bij de Wolfskamer terecht gekomen met mijn toenmalige Briard. Dit was de eerste hond waar ik serieus mee ging trainen en waar ik veel mee bereikt heb.

Het “hondenvirus”sloeg toe en daarmee ook de behoefte om mijn opgedane kennis en ervaring over te brengen op (nog) onervaren hondenbezitters en hun te helpen met de opvoeding van kun hond. Dus toen ik in 2008 mijn opleiding als instructeur voltooid had aan de Martin Gaus academie ben ik, hoe kan het ook anders,bij hondenschool de Wolfskamer gaan les geven in gedrag en gehoorzaamheid. Inmiddels heb ik ook een opleiding gevolgd als Dog Dance instructeur en als Hooper instructeur, 2 wedstrijdsporten die nog volop in ontwikkeling zijn.

Door het volgen van diverse workshops, trainingen en lezingen blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het opvoeden en trainen van mensen en honden en de hondensport.

Sinds 1 januari 2013 heb ik de leiding over de hondenschool overgenomen van Mattie Evertse. Dit is een taak die dankzij de hulp van verschillende collega instructeurs en enthousiaste vrijwilligers achter te schermen leuk is om te doen.

Op dit moment heb ik een Briard reu genaamd Duc en een Schapendoes reu genaamd Blits. Na verschillende takken van hondensport te hebben beoefent met Duc heb ik mijn hart vele jaren geleden verloren aan een vorm van Dog Dance genaamd, Heelwork to Music. Duc en ik hebben samen veel wedstrijden gelopen, ik kan wel zeggen met succes, maar sinds kort ben ik gezien de hoge leeftijd van Duc hiermee gestopt. We trainen nog wel samen maar dan alleen voor het plezier wat we samen beleven. Met Blits beoefen ik ook de Dog Dance sport maar dan een andere stijl genaamd Freestyle. Daarbij beoefenen Blits en ik Hoopers en volgen wij Engelse Obiedience training. Wij zijn nog niet fanatiek in het wedstrijdcircuit.

Jullie kunnen mij op verschillende dagen tegen komen op het terrein van de Wolfskamer, dus wie weet tot snel!

Een sportieve groet van Flo en een poot van Duc en Blits.

Terug naar Instructeurs