COVID-19 UPDATE 3-2-2021 en GEVOLGEN GROEPSLESSEN.

Helaas zijn de huidige regels ter voorkoming van verspreiding van het Covid-19 virus verlengt tot tenminste 2 maart. Dit houdt in dat wij nog steeds maar met slechts 2 cursisten en 1 instructeur als zijnde 1 groepje op het veld les mogen geven. Dit heeft ons doen besluiten om wat betreft het geven van cursussen (groepslessen) ons te beperken tot het geven van PUPPY, JONGE HONDEN  en de INSTROOM BASIS GEHOORZAAMHEID cursus. (Deze is voor herplaats hondjes en hondjes geadopteerd uit het buitenland) omdat wij van mening zijn dat wat betreft begeleiding bij de opvoeding van deze honden hier de hoogste prioriteit ligt. Deze cursussen worden gegeven in aangepaste vorm d.w.z. dat de lessen bestaan uit een half uur i.p.v. een uur aan 2 cursisten.

De overige gehoorzaamheid- en sportcursussen worden uitgesteld, onder voorbehoud, tot tenminste 2 maart. Heeft u zich hiervoor ingeschreven dan krijgt u bericht van de Cursusadministratie. De overige cursussen die in 2020 gestart zijn en die nog moeten worden afgemaakt zullen helaas ook worden uitgesteld tot na 2 maart.

Voor verdere informatie omtrent de Covid-19 regels zie ons veiligheidsprotocol.

Wij vinden dit heel vervelend, maar hopen op uw begrip. Voor informatie kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Flo(rence) Demmers onder nummer: 06-54 900 734. Of een mail sturen naar: hondenschooldewolfskamer.flo@gmail.com

Team De Wolfskamer.